Probeer Safebay nu 1 maand gratis! Benieuwd hoe Safebay werkt?

Probeer Safebay nu 1 maand gratis! Benieuwd hoe Safebay werkt?

Je kunt Safebay eenvoudig 1 maand gratis proberen. Uiteraard compleet vrijblijvend! Download de app voor je mobiele telefoon of computer en start met veilig communiceren!

Waarom is Safebay een veilig alternatief?

Chatten, beeldbellen, foto’s, video’s en documenten delen, we doen het allemaal. Maar de grote bekende platformen verdienen geld aan jouw profiel en hun voorwaarden zorgen ervoor dat je niet weet wat er met jouw gegevens gebeurt. Zeker op het gebied van jouw financiële zaken, wil je zelf in controle blijven. Daarom is er Safebay.

Belangrijkste veiligheidsfuncties

Een veilig alternatief voor e-mail of Whatsapp

Identiteitsverificatie

Door de koppeling met verschillende authenticatiemethodes zoals iDin en in de toekomst NotarisID/eHerkenning, is het mogelijk om je via Safebay te identificeren. Hierdoor weet je als bedrijf en als klant altijd zeker dat je met de juiste persoon communiceert, wat Safebay ideaal maakt voor het verkrijgen van een klantakkoord op bijvoorbeeld offertes of het vastleggen van andere afspraken.

Documentopslag

In tegenstelling tot andere populaire messengers, slaat Safebay documenten niet automatisch op in de smartphone of computer van de ontvanger. Documenten blijven beveiligd opgeslagen binnen de app, tenzij de gebruiker ze zelf handmatig downloadt. Daarnaast kun je verstuurde documenten en gesprekken altijd zelf verwijderen.

Onafhankelijkheid

Ons verdienmodel is niet gebaseerd op data. Safebay heeft daarom geen enkel belang bij jouw data en zal deze nooit aan derden verstrekken. Jij blijft eigenaar over jouw gegevens en hebt er zelf de controle over.

Encryptie & hyper secure chats

Gegevens en documenten die via de app worden uitgewisseld, worden versleuteld verzonden en opgeslagen, waardoor alleen de ontvanger en de verzender de inhoud van het bericht kunnen lezen. Safebay ondersteunt ook end-to-end encryptie via ‘hyper secure chats’. In dat geval verstuurt de server alleen de versleutelde berichten door en kan niet meelezen.

Wie maakt Safebay?

Safebay is gemaakt door ANVA, een Nederlands softwarebedrijf. Al meer dan 40 jaar maken wij administratiesoftware voor de financiële branche. Wij weten als geen ander hoe we betrouwbaar en zorgvuldig met financiële gegevens moeten omgaan. Met die kennis en ervaring is Safebay ontwikkeld. Het is een extra service, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen veilig kan communiceren.

Probeer het nu 1 maand gratis!