Enkele features van Safebay

Méér dan alleen een veilige chatapplicatie

1-op-1 gesprekken of groepsgesprekken

Het chatten via Safebay werkt precies zoals je gewend bent in andere apps. Afhankelijk van de situatie is dat 1-op-1 met collega’s of in een groepsgesprek met andere betrokkenen. Het enige verschil is dat het veilig is en je daarom niet zomaar zelf nieuwe gesprekken kunt starten met willekeurige personen.

Veilig documenten delen

Documenten of foto’s deel je veilig via Safebay. In tegenstelling tot wat andere messenger apps doen, worden documenten in Safebay nooit automatisch opgeslagen op de smartphone of computer. Niet op die van jezelf en niet op die van de ander. Je kunt ze bovendien verwijderen wanneer jij maar wilt.

Videobellen

Toch behoefte aan iets persoonlijker contact? In Safebay kun je ook videogesprekken voeren met je adviseur. Het voordeel daarvan is dat het overal kan, wanneer jij zelf wilt. Je bent dus niet meer gebonden aan kantooruren of aan een locatie voor een persoonlijk advies of contact met je adviseur.

Live chatten via jouw website

Met Safebay kun je ook gemakkelijk via je eigen website chatten met je bezoekers. Zo kun je klanten op een laagdrempelige manier helpen met hun vragen. Wil je deze live chat nog verder benutten? Koppel er dan een chatbot aan die je kan helpen om bijvoorbeeld de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Identificatie

Dankzij de identificatie met iDIN is Safebay geschikt voor het verkrijgen van een klantakkoord op bijvoorbeeld offertes. De klant retourneert de offerte via Safebay of je schakelt de hulp in van de chatbot om dit vast te leggen.

Vastlegging

Gespreksverslagen maken is niet meer nodig, want alle communicatie via Safebay wordt vastgelegd en kan geëxporteerd worden als pdf. Bovendien kan de chatbot je helpen bij vastlegging van afspraken of documenten in de blockchain

Vind
  • direct online antwoord
op je vraag