Starten met Safebay

In 4 simpele stappen beginnen met Safebay

Uitnodiging door adviseur

Om Safebay te kunnen gebruiken moet je hiervoor uitgenodigd worden door een adviseur of bedrijf dat Safebay gebruikt.

Maak een account aan

Via de uitnodigingsmail kun je je account aanmaken en een wachtwoord kiezen. Sommige gegevens zijn hier al door je adviseur voor je ingevuld.

Download de app

Je kunt Safebay gebruiken via je browser, maar ook via de smartphone, tablet of desktop app. Ga naar de downloadpagina en kies jouw app.

Start met chatten

Je kunt nu veilig chatten met je adviseur!

Belangrijkste functies

Safebay is meer dan alleen een chatapplicatie

Chat met je adviseur, 1-op-1 of in een groepsgesprek

Het chatten via Safebay werkt precies zoals je gewend bent in andere apps. Afhankelijk van de situatie is dat 1-op-1 met je adviseur of in een groepsgesprek met andere betrokkenen. Het enige verschil is dat het veilig is en je daarom niet zomaar zelf nieuwe gesprekken kunt starten met willekeurige personen.

Chat met een chatbot

In steeds meer situaties kun je chatten met een chatbot. Deze slimme robot helpt je met automatisch beantwoorden van vragen, het vastleggen van afspraken of het stap voor stap doorlopen van procedures. Dit scheelt tijd omdat je hiermee veel voorbereidend werk zelf kan verrichten.

Deel veilig documenten

Documenten of foto’s deel je veilig via Safebay. In tegenstelling tot wat andere messenger apps doen, worden documenten in Safebay nooit automatisch opgeslagen op de smartphone of computer. Niet op die van jezelf en niet op die van de ander. Je kunt ze bovendien verwijderen wanneer jij maar wilt.

Videobellen

Toch behoefte aan iets persoonlijker contact? In Safebay kun je ook videogesprekken voeren met je adviseur. Het voordeel daarvan is dat het overal kan, wanneer jij zelf wilt. Je bent dus niet meer gebonden aan kantooruren of aan een locatie voor een persoonlijk advies of contact met je adviseur.

Business functies

Voor jou als klant van een financieel dienstverlener is Safebay gratis. Je hebt dan weliswaar beperkte functies, maar dat is voor jouw type gebruik toereikend. Voor zakelijke gebruikers zijn er betaalde Business accounts met meer mogelijkheden en functies. Benieuwd naar de extra mogelijkheden?

Vind direct online antwoord op je vraag!