Probeer Safebay nu 1 maand gratis! Benieuwd hoe Safebay werkt?

Probeer Safebay nu 1 maand gratis! Benieuwd hoe Safebay werkt?

Je kunt Safebay eenvoudig 1 maand gratis proberen. Uiteraard compleet vrijblijvend! Download de app voor je mobiele telefoon of computer en start met veilig communiceren!

Waarom je efficiënter werkt met Safebay?

De kracht van Safebay zit niet zozeer in de veilige chatapplicatie gekoppeld met authenticatie. De waarde van Safebay zit vooral de efficiëntie die je kunt bereiken in de processen waar klanten een onderdeel van zijn. Zo reageren klanten sneller (ook buiten werktijden), kun je chatbots inzettten voor repeterende werkzaamheden en is het gemakkelijk om documenten te delen en te adviseren op afstand.

Belangrijkste functies

Werk efficiënter en sneller met Safebay

Chat 1-op-1 of in een groep

Je kunt klanten en externe partijen, zoals makelaars, schade-experts of maatschappijen uitnodigen voor 1-op-1 chats en groepsgesprekken. Je kunt dus ook multitasken, want terwijl je wacht op de reactie van de ene klant, sta je een andere klant te woord.

Deel documenten

Documenten of foto’s deel je veilig via Safebay. In tegenstelling tot wat andere messenger apps doen, worden documenten in Safebay nooit automatisch opgeslagen op de smartphone of computer. Niet op die van jezelf en niet op die van de ander. Je kunt ze bovendien verwijderen wanneer jij maar wilt.

Videogesprekken en beeldscherm delen

Toch behoefte aan iets persoonlijker contact? In Safebay kun je ook videogesprekken en je beeldscherm delen. Het voordeel daarvan is dat het overal kan, wanneer jij zelf wilt. Je bent dus niet meer gebonden aan kantooruren of aan een locatie voor persoonlijk advies of contact.

Chatbots

In steeds meer situaties kun je chatbots inzetten om werk uit handen te nemen. Deze slimme robot helpt je met het uitzetten van vragen, het vastleggen van afspraken of je klanten stap voor stap mee te nemen bij het doorlopen van procedures. Dit scheelt je enorm veel tijd.

Chat met collega's

Safebay kan veilig gebruikt worden voor communicatie door collega’s onderling. Essentieel wanneer je met je collega een klantcase wilt bespreken. Als je teamleden uitnodigt herkent Safebay ze als collega op basis van de domeinnaam van jullie e-mailadres.

Probeer het nu 1 maand gratis!